Wedstrijd Akkrum – Team 29

Op 11 en 12 mei was het dan eindelijk zover; Het eerste Young Solar Wedstrijdweekend in Akkrum! Tevens de eerste keer dat we onze boot Costa van Team Zonneplan zagen concurreren met andere boten.

Het was een weekend van ups and downs; enthousiasme, gezelligheid, frustratie en spanning. We hebben het allemaal meegemaakt! Zo kwam Team Zonneplan tijdens het eerste Raceweekend erachter dat er een lek was in de boot, en viel de boot enkele keren uit. Hoewel in het begin de teleurstelling toenam, ebde het langzaam weer weg door het fanatisme van het team. Ze hebben zich erdoor heen geslagen, opdat de boot kon verschijnen aan de start van zowel de lange afstand als de sprint. Ondanks de snelste tussentijd bij de sprint, heeft dit helaas niet helemaal mogen baten.

De renners bij de start, 1.2 kilometer te gaan voordat de boot mag vertrekken op de endurance

Al met al was het een zeer geslaagd weekend. De sfeer was goed; iedereen is erg behulpzaam, er werd veel gelachen en iedereen was zeer gedreven. We hebben namelijk allemaal maar 1 doel; en dat is een goede tijd neerzetten om podium te varen!

Éen ding is zeker; Team Zonneplan is uit op revanche!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *