Wedstrijd Hoofddorp – Team 43

Druk bezig met de boot

Afgelopen  weekend, 1 en 2 juni, heeft het Emelwerda Solar Team de wedstrijden niet naar verwachting gevaren. Eerst vaarden wij de time trial(een lange afstand waarbij we 8 rondjes van 1.7 kilometer zo snel mogelijk moesten varen). Wij waren gedeeld 21e op dit onderdeel, omdat wij de race niet binnen de tijd uit hebben gevaren. Op de match race eindigden wij op de 16e plaats. Hierbij moesten twee boten tegen elkaar zo snel mogelijk racen, en wij versloegen hierbij de boot van het Ichthus College.

Na een lang weekend nog even napraten bij de MacDonalds met Team Zonneplan en de teams uit Lelystad en Duitsland!

 

 

Het was niet wat we verwacht hadden en waar we op hoopten, maar we hebben veel van dit weekend geleerd. Dit is een grote stap in ons leerproces en we hopen dit mee te kunnen nemen naar het volgende weekend in Purmerend op 22 en 23 juni. 23 juni varen we daar weer een wedstrijd en hopen we onze 5e plaats in het algemeen klassement te behouden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *