Wedstrijd Hoofddorp – Team 29

Afgelopen weekend, 1 en 2 juni, was het tweede wedstrijd weekend van de Young Solar Challenge in Hoofddorp. Ondanks het regenachtige weer op vrijdag, was het zaterdag goed weer om  boot Costa in het water te zien schitteren.

Costa in actie

Revanche na afgelopen wedstrijd is zeker gelukt! Bij de Time Trial (de lange afstand) zijn we 7e geworden en bij de sprint stonden we zelfs op het podium met een 2e plaats. Dit brengt ons na twee wedstrijden op plek 6 in het algemeen klassement!

2e plaats op de sprint!

Ook dit weekend was de sfeer goed. Overal zag je teamleden aan de boot werken, werd er veel muziek geluisterd en leerden we veel nieuwe mensen kennen. Dit weekend kenmerkte zich door veel enthousiasme, zowel binnen het team als met andere teams. Na het eerste onderdeel, de Time Trial, kregen we een extra boost om ook bij de sprint een top tijd neer te zetten. En dat is zeker gelukt! Met een tijd van 1 minuut 31 haalden we de eindstreep.

We beginnen stiekem al te dromen van een plek op het podium in het eind klassement!

Kom zaterdag 23 juni kijken bij de solarraces in Purmerend en zie boot Costa van Team Zonneplan in actie! Voor de exacte tijden en locatie; check de volgende site: https://www.youngsolarchallenge.nl/wedstrijd/young-solar-challenge-purmerend .

Kun je nou niet komen, maar wil je toch op de hoogte blijven van onze prestaties? Volg op ons Facebook en op onze site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *