Wedstrijd Leeuwarden – Team 29

In het weekend van 6 en 7 juli vonden de solar races in Leeuwarden plaats. Dit is de laatste wedstrijd, dus de einduitslag van het Nederlands Kampioenschap hangt van deze wedstrijd af. Spannend dus!

De vorige twee wedstrijden hebben wij erg goede resultaten geboekt, maar na een aantal berekeningen en testen hebben wij gemerkt dat we eigenlijk nog iets harder kunnen varen, zodat we nog iets sneller zijn en dat we miss nóg beter gaan eindigen!

Helaas hebben wij iets te enthousiast gedacht over deze tactiek, want het tegendeel bleek waar te zijn.

Op de Time Trial (de lange afstand) zijn wij op een 18e plek geëindigd, en met de sprintrace hebben wij een 10e plek behaald. Hiermee zijn wij in het eindklassement geëindigd als 8e van de 31 teams die meededen.

Na deze wat tegenvallende wedstrijd mogen wij alsnog terugkijken op een zeer geslaagd seizoen, met een hele hoop gelach, gezelligheid en vooral heel veel plezier! Ook hebben wij heel veel geleerd van dit seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *