Wedstrijd Leeuwarden- Team 43

Op 6 en 7 juli was onze laatste wedstrijd in Leeuwarden. Op 6 juli was er s’avonds een parade waar alle solarboten aan meededen. De parade was langs dezelfde route als de Time Trail de volgende dag zal zijn.

Op 7 juli begonnen de wedstrijden met deze Time Trail. Wij zijn hier dertiende op geworden, dit vonden wij een redelijke prestatie. Na de Time Trail gingen we verder met de sprint. Deze ging helaas minder goed, wij zijn hier als tweeëntwintigste geëindigd.

Uiteindelijk zijn we na de vier wedstrijdweekenden als tiende geëindigd in het algemeen klassement voor het Nederlands kampioenschap. De Young Solar Challenge was voor ons allemaal een erg leerzame en vooral leuke ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *