Wedstrijd Purmerend – Team 29

Het weekend van 22 en 23 juni stond in het teken van de solar races in Purmerend. De weersvoorspellingen zagen er voor dit weekend goed uit, dus dat belooft wat!

Ook dit weekend waren onze resultaten om trots op te zijn. Bij de Time Trial (de lange afstand) zijn wij met onze boot Costa geëindigd als 5e, en met de slalomrace zijn wij ook als 5e geëindigd. Hiermee werden wij 4e van de wedstrijd in Purmerend, en wij staan nu op plek 5 in het algemene klassement!

Dit weekend was de sfeer geweldig. De samenwerking tussen alle teams was geweldig om te zien, en iedereen werkte hard aan de boot om hem klaar te krijgen voor de wedstrijd. Na het succes op de Time Trial en de goede stuurkunsten van onze schipper kregen wij erg veel vertrouwen in een goede eindplek met de slalomrace. Dit hebben wij dan ook behaald, met een mooie 5e plek.

Wij hebben nog 1 wedstrijd te gaan in Leeuwarden, dus wij hopen natuurlijk op een podiumplek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *